1.7.2013

Sadepilvi kynnet ja pieni ilmotus

Täällä sataa, joten halusin tehdä tilanteeseen soipvat kynnet ;) Oon melkein odottanu, että sataa, koska olisin halunnu käyttää ihanaa sateenvarjo leimaus kuvioita. Nyt on leimailu sujunu kuitenki niin huonosti, että kokeilin kerran ja luovutin samantien... Päätin sitten tehdä pilvimanin.


Ensiks miulla oli tarkotus jättää nimetön ja peukku ilman pilviä ja maalata käsin niihin sateenvarjot. Onnistuin kuitenki vahingossa tekemään niihinki ensimmäiset pilvet, enneku tajusin virheen enkä jaksanu enää poistaa lakkoja :D Päätin sitte laittaa niihin pisaran muotosia strasseja koristeeks.
Kävin vähän epäilemään värivalintoja, kun en ollu vielä saanu tummansinisiä pilviä, mutta onneks ne pelasti tilanteen :D


Peruskauraa, mut kivat :)

Lakat:
Essence-Grey-t To Be Here
Color Club-Metamorphosis
Essence-Hard To Resist
Cesars-pikakuivattaja

Sitten pieni ilmoitus asia. Tosiaan se 100-lukijaa tuli vähän aikaa sitten täyteen ja pakkohan miun on pitää arvonta teille ihanaisille! Palkinnon sain vasta tilattua eli vähän aikaa kestää, että saan arvonnan pystyyn. Stay tuned! :)

2 kommenttia:

  1. Ai niin, näistä kynsistä tuli hauska mieleenjohtuma! Näin nuo ekaa kertaa Fb:n puolella joku ilta ja ihastelin niitä jo siellä. Muistan vaan nähneeni heti seuraavana yönä unta, jossa olin jossain missälie-Tiimarintapaisessa miettimässä, että otanko kans noita pisaranmuotoisia strasseja... Ja jos, niin minkävärisiä ja niin edelleen :D Hypistelyunia taas... Mut nuo kynnet on kyllä kivat, ehkä hienoin pilvimanitoteutus mihin oon tähän mennessä törmännyt :)

    VastaaPoista