2.6.2013

Eilis illan kynnet

Meillä oli eilen muutaman kaverin kanssa grilli/sauna ilta. Oli hyvää ruokaa, juomaa ja tietenki seuraa. Baariinki siirryttiin illan edetessä. Oli kyllä tosi hauska ilta! :)
Kynsiin halusin tietenki jotain kivaa ja Kynsikoristekirppikseltä sattu sopivasti tulemaan vähän kivoja juttuja miulle ;)


Ostin pari söpöä leimauslaattaa ja Perfectin glitter lakkoja. Niin ihania! Näissä on vaan numerot pohjissa 50 ja 72 ovat he.


Tällästä sain sitten aikaseks :) Alla on 2 kerrosta Models Ownin Purple Mystiqueta. Olis ehkä pitäny laitta 3 kerros, mutta tuo kuivui aika hunosti ja miulla oli vähän kiire. Mystiquen päälle laitoin kerroksen ihanaa Fairy Dustia ja sitte kerroksen Perfectin glitteriä. Töpöttelin sitä myös vähän enemmän kärkiin. Tuo GA36 laatassa oleva pääkallo oli niin söpis, että oli pakko leimata se pariin kynteen :D


 Tuskailin taas kuvaamisen kanssa oikeen kunnolla. Kameralla kuvatessa kynnet näytti liian sinisiltä. Kokeilin sitten kännykän kameralla kuvaamista ja sillä kyllä tuli parempia kuvia. Iho on kyllä näissä vähän liian keltanen, mutta kynnet oikeen sävyset joten ei anneta sen haitata :D

Lakat:
Models Ownin Purple Mystique 2 kerrosta
China Glaze-Fairy Dust 1
Perfect-50 1 kerros
Cesars-pikakuivattaja

Myö tultiin just Plantagenista joten nyt mie meen parvekkeelle möyrimään multaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti