16.9.2013

Hei hei geelit + asiaa blogin tulevaisuudesta

Erittäin flunssainen bloggaaja täällä hei!
Perjantaina jo valittelin kurkku-kipua ja sunnuntaina se äityi mahottomaksi nokan vuotamiseksi ja flunssaksi. Onneks lauantai vielä meni vähän vähemmän flunssaisissa tunnelmissa niin jaksoi rokata :) Bussimatka takasin Hesasta Lappeenrantaan ei kyllä ollu kovin mukava ja hytin vessasta pöllitty vessapaperirullan loppu hupeni huimaa vauhtia matkan aikana.
Risteily-kynsistä joku toinen kerta, koska nyt miulla on muuta kirjotettavaa.

Muutama postaus sitten  mainitsin, että joudun luopumaan geeleistä. Vaikka olo on ollu tänään suoraan sanottuna karmea niin eipä miulla oikeen parempaakaan tekemistä oo ollu ja viilasin siis geelit pois. Kynnet on nyt ohuet ja nysät ihan niinku odottaa saattaa.


Olin varautunu jo aikasemmin tähän tilaamalla eBaystä Orlyn Nailtritionin joka on ihan tarkoitettu rakennekynsien jälkeen käytettäväks. En olis ikinä kuullukkaan tästä tuotteesta ilman Suryan postausta, joten kiitokset hänelle :) Mavalan Scientifiquen olin ostanu jo aikasemmin, kun yritin kynsistä eroon ja laivalta päädyin vielä ostamaan Trindin Nail Balsamin. Kyllä näillä kelpaa elvytellä kynsiä! :)

Kynsissä kaksi kerrosta Nailtritionia
Kovasti toivon, että nuo tökötit auttaa, koska tällä kertaa ei oo mahollisuutta laittaa geelejä takasin. Omista kynsistä pitää saada vähän vahvemmat ennen ens vuotta. Mistä päästänkin tuohon blogin tulevaisuutta koskevaan osioon.
Viime huhtikuussa tein "Neutraalit" kynnet-postauksen ja tuo tulevaisuuden kannalta tärkeä tilaisuus josta kirjotin oli valintatilaisuus naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen:


Mie lähden tammikuussa armeijaan. Mietin itseasiassa inttiin menoa jo enneku täytin 18, mutta ajatus jotenki jäi. Viime vuonna, kun kävin katsomassa pikkuveljen vakuutuksen tuli tosiaan "entäs jos miekii"-tunne ja päätin, että nyt täytyy hakea jos sinne haluan. Syy miksi haluun mennä armeijaan on yksinkertanen; jos sattuis syttymään sota (toivon todellakin, että näin ei tuu ikinä käymään) niin haluun pystyä puolustamaan Suomea. Voin sanoa, että pikkusen jännittää inttiin lähtö, mut ei vielä kamalasti. Eniten jännään, että miten kunto kestää! :D
Blogin kannalta tää tietenki tarkoittaa taukoa. Miten pitkää taukoa niin sitä ei voi tietää. 5,5kk on nykyään lyhyin mahdollinen palvelusaika ja jos ei mitään käy niin vähintään sen pitusta taukoa epäilen :)

Vielä on kuitenki vähän aikaa tammikuuhun ja siihen asti pidän blogia ihan normaalisti pystyssä :) Vielä on joitakin kynsiä geelien kanssa esiteltävänä enneku päästään näihin nysiin. Nyt haluun jotain pirteetä kynsille :)

4 kommenttia:

  1. Vau, nostan hattua. Ite ei pystyis. Mua kyllä kiinnostais lukea inttijuttujakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aloitin itseasiassa intti-blogin, mutta se vähän jäi. Mietin sen uudelleen käynnistämistä. Itteni tuntien se kuitenki saattaa jäädä enkä jaksa sitä lomilla päivitellä. Mietin asiaa ja ilmottelen kyllä täällä jos käynnistän blogin uudestaan :)

      Poista