29.8.2013

Mesmer-kynnet

Huoh, oon monta päivää yrittäny saada kynsiä tehtyä, mut en vaan oo saanu aikaseks. Tänään vihdoin sain koristeltua loppuun vaan huomatakseni, että lopputulos ei oo sellanen kuin kuvittelin. Vähän ehkä ärsyttää ja ärsytys-käyrää nostaa vielä se, että en löydä mistään miun kynsinauhojen siistimis sivellintä ja topsit on loppu.. Mietin tässä, että jaksanko ees vaivautua laittamaan näihin päällyslakkaa ja ottamaan kuvia. Olo on jotakuinkin sellanen, että tekis mieli kiljua ääneen ja heitellä huonekaluja. Ehkä olotila ei ihan kokonaan oo kynsillä selitettävissä. Joo anteeks avautuminen, mutta helpotti vähän :)

Sitten esiteltäviin kynsiin. Meillä Guild Wars 2:sen peliporukan miitti viime viikonloppuna ja halusin tehdä jotenkin peliin liittyvät kynnet. Miun päähahmo on mesmer ja päätin ottaa kynsien aiheen siitä. Mesmer hahmoluokkaan liitty vahvasti violetti väri ja perhoset. Mesmerit pystyy tekemään klooneja/illuusioita itsestään ja räjähtäessään niistä tulee perhosparvia :D Tässä video jos jotakin kiinnostaa tuo räjähtäminen, kannattaa kelata kohtaan 6.45.
Nämäkään ei onnistunu pitkän suunnittelun jälkeen hyvin, joten mietin kyllä vähän aikaa julkasenko nää. En ollu lopputulokseen yhtään tyytyväinen.


Näistä tuli jotenki tosi sotkusen näköset. Kaikki elementit on periatteessa kyllä hyviä, mutta yhdistelmä ei... Lakkoina alla oli Models Ownin Lilac Dream alla ja kärjissä Opin Planks a Lot. Jostain syystä en saanu liukuvärjäystä onnistumaan millään. En tiiä johtuiko se siitä, että Plank a Lot on vähän luirua, mutta tää on varmasti yks huonoimmista liukuvärjäyksistä mitä oon tehny.
Pelkästään tuolla liukuvärjäyksellä kynnet näytti miun mielestä liian vaisuilta joten päätin lisätä kärkiin vielä Flormarin violttia U26:sta. Jälkeen päin ajateltuna se olis pitäny jättää pois niin kynsistä olis tullu ees vähän siedettävämmät :)
Vielä hopeaa glitteriä keskelle kynttä ja pehoset BM05-laatasta Golden Rosen Matte Velvet lakalla 107 ja kaaos oli valmis :D Noi perhoset on kyllä täydelliset mesmer-perhoset, mutta nekään ei meinannu millään onnistua.
Voi vali, vali, vali :D No aina ei voi onnistua, toivottavasti seuraava postaus on vähän positiivisempi. Kiitos ja anteeksi :D


Lakat:
Models Own-Lilac Dream
O.P.I-Planks a Lot
Moda-27
Golden Rose-107
Mavala-Minute Quick Finish

2 kommenttia: