6.6.2013

Kissoja auringonlaskussa

Edellisestä postauksesta on taas vähän venähtäny aikaa. Johtuu siitä, että otin edelliset kynnet vasta eilen pois. Miulla oli vasemmassa kädessä yks kynsinauha rikki niin ei oikeen kehannu muhitella sitä kynsilakanpoistoaineessa :) Ei kyllä oikeestaan haitannukkaan viihdyin niissä kynsissä tosi hyvin :D


Halusin kuitenki jotain pirteempää edellisten jälkeen kynsiin ja päädyin liukuvärjäykseen. Kynnet muistutti auringonlaskua ja yritinki leimailla niihin ensin punasella aurinkoja, mutta ne ei onnistunu millään. Sitte kokeilin leimata appelsiineja, mutta nekään ei onnistunu! Miulla on taas joku ihmeen leimaus-härö... Käännyin sitte turvallisten water decalsien puoleen, koska en halunnu pilata kauniita pohjia.
En meinannu millään osata päättää laitanko näitä kisuja vai punasia kukkia. Lopulta oli pakko pyytää Herra R:n mielipidettä ja kissathan se valitsi :)
Miulla on kyllä hirveen kapeet kynnet. Pikkurilliin ei olis mitenkään mahtunu yksikään noista kisuista vaikka ne ei mitään hirveen isoja ollu! :D


Herra R tuli katsomaan mitä teen just, kun olin laittamassa ensimmäistä kisua peukaloon ja sano: "Näyttää siltä, kun se hyppis auringonlaskussa" No niinhän ne vähän näyttää :)

Lakat:
China Glaze-Peachy Keen
Models Own-Lemon Merinque
China Glaze-High Hopes
Cesars-pikakuivattaja

Sitte pari kuvaa taas oikeista kissoista ;)

Leevi
Elviira
Laitoin tosiaan kukkia parvekkeelle, mutta tuo yks parvekelaatikko on ollu niin kissojen mieleen, että en raaskinu istuttaa siihen mitään :D Mikäs siinä on maailmaa katellessa ja auringossa köllötellessä :)

6 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Lidlissä on välillä myynnissä kissojen riippumattoja. Siinä on sellanen metallinen kehikko, jonka voi laittaa just vaikka kaiteeseen roikkumaan. Meidän kisumirrit pitää sitä ihan ykköspaikkana. Ja sä saisit ton yhdenkin parvekelaatikon käyttöön kukille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiitos vinkistä :D Täytyyki joku päivä käydä Lidlissä. Ois kiva laitella yrttejä tohon laatikkoon :)

      Poista
  2. Nämä on kyllä tosi söpöt! Ja se näyttääkin siltä, että se hyppisi auringonlaskussa. :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat kissakynnet ja ihanat kissat! :) Onko kynsiin kissat tarroja vai decaleita, ja mistä nämä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Kynsissä olevat kisut on water decalseja ja ostettu MiMaxilta :)

      Poista