18.6.2013

Depend Rough Sparkle

Tää lakka oli pakko saada heti kynsille samana päivänä, kun sen ostin. Näyttää pullossa tosi hienolta, kynsillä vielä hienommalta! Ja kuvissa ei tietenkään yhtä hienolta, kuin luonnossa -_-


Aivan ihana kimalteleva ja hassun tuntuinen lakka. Siis tosiaa, kynsiä oli koko ajan pakko hiplata, kun ne oli vähän karheet :D Mainitsinki jo ostospostauksessa, että väri on miulle vähän epätavallinen, mutta viihdyin näissä tosi hyvin! Täytyy käydä kotiuttamassa vielä se punainen Poppy. Niin olihan näillä lakoilla nimetki ja tää miun omistama on Jade Vine. Swatchit muihin sävyihin :)


Lakkaa laitoin 2 kerrosta. Vähän kuulsi vielä kärjet läpi valoa vasten, mutta ei paljon. Odotin, että näiden poistaminen olis yhtä tuskaa, mutta yllätyin positiivisesti! Tietenki pitä käyttää folio-tekniikka, mutta lakat lähti sillä melkeen yhtään hinkuttamatta. :)


Pakkohan näihin oli vielä ennen poistoa kokeiltava päällylakkaa ja laitoin sitä nimettömään ja peukkuun 2 kerrosta. Väri vähän tummeni päällylakan kanssa. Ihan kivat myös noin, mutta kyllä ilman päällyslakkaa oli miusta kuitenki parempi :)

Lakat:
Depend-2063 Jade Vine 2 kerrosta
Cesars-pikakuivattaja 2 kerrosta nimetön ja peukku

Onko muut jo hankkinu näitä tekstuuri-lakkoja?

2 kommenttia:

  1. En ole hankkinut ja vielä toistaiseksi milipiteeni on etten aio edes hankkia. Itseäni hirvittää niiden karheus, en tiedä pystyisinkö olemaan sellaisilla kynsillä. Niistä menee idea jos läträä monta kerrosta top coatia päälle että saa sielän lopputuloksen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie kyllä hankin ehdottomasti lisääkin! Ei onneksi oo sellaset kauheen raapivan karheet :) Kauniita on kyllä päällyslakan kanssa, mutta sitä joutuu tosiaan laittamaan useemman kerroksen.

      Poista