12.5.2013

Leimailua

Näin nämä Emman kynnet ja ihastuin ikihyviksi. Onneksi, onneksi, ONNEKSI miulla on tuo Golden Rosen lakka! Oli pakko päästä sillä leimailemaan ja testailin samalla uutta XL-leimasinta. Miulla on vielä tuosta lakasta vaaleansininen ja vihreäkin versio!  Täytyy joskus testata toimiiko ne yhtä hyvin.


Kokeilemattomien lakkojen joukossa oli MIYOn Suede ja ajattelin, että sepäs saattais sopia lilojen leimausten alle. Jotenki jännästi odotin pullon perusteella jotain erilaista. Levitin lakkaa kynsille ja tuli sellanen"Täh, mitäh?" olo ja piti tiirata pulloa, että onko se oikeasti tuon väristä :D No lakka on kyllä pullossa vähän vaaleampaa ja kynsillä rusehtavampaa. Ei silti haitta, ihastuin nimittäin sävyyn heti :)

Entäs ne leimailut sitten. Päätin vähän vertailla tuota kuvassa näkyvää vanhaa leimasinta ja sitä uutta XL-leimasinta. Kuvio on Konadin m64-laatasta.
Pikkurilli ja nimetön on leimattu vanhalla ja loput XL:llä. XL-leimasin on kyllä mukavan tahmea, mutta en meinannu millään saada sen isoon päähän kuviota tarttumaan kokonaisena. Luulen ,että siihen auttaa harjottelu. Onneksi pieni pää on myös tarpeeks iso Konadin koko kynnen kuvioiden leimaamiseen ja sillä onnistu leimailut tosi hyvin. Harmillisesti XL-leimasimestakaan ei ollu apua sen vaikeimman ja ihanan riikinkukko kuvion nostamisessa laatalta. En edelleenkään saanu sitä millään nousemaan kokonaisena :(


Lakat:
MIYO-Suede 3 kerrosta
Golden Rose matte velvet-107
Konad-Top Coat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti