2.1.2013

Uuden vuoden kynnet

Heippa taas! Päätinkin pitää pienen tauon blogista ja sen takia en oo päivittäny. Ajattelin, että se vois tehdä ihan hyvää :)

Tässä tulee kynnet jotka tein uuden vuoden juhlintaan. Kuten kuvista huomaa huolsin geelit joulun jälkeen ja halusin lyhentää niitä huomattavasti + tylpät kärjet takasi. Vaihtelu virkistää! :)


Mustaa lakkaa pohjalla ja siihen töpötelty kahdella värillä. Meinasin ensin maalata käsin joka kynteen rakettien räjähdyksiä, mutta päätinki vaan leimailla. Peukun ja pikkurillin tähdet Konadin m3-laatta, keskarin tähdet Bundle Monsterin BM14-laatta ja peukun toinen leimaus (jota ajattelin rakettina :) feikki laatasta M41. Nimettömässä ja etusormessa vaaleen lilat tähti strassit.


Oon ostellu jonkin verran taas uusia lakkoja (yritän saada niistä postauksen pian aikaseks) :D
Näissä kynsissä yhtä uutta lakkaa: MIYOn Mini Drops Lilac, töpöteltynä kärkeen. Seppälässä oli miyon lakkoja puoleen hintaan. Tuon lakan kuuluis ilmeisesti tuoksua sireeniltä(?), mutta ei se kyllä miun nenään ainakaan sitlä tuoksu. Tuoksu on kyllä hyvä, mutta vähän turhan voimakas, meinas vähän käydä henkeen lakatessa :( Onneks tuoksu laimeni aika paljon päällyslakan jälkeen. Tein kynnet sunnuntaina ja tuo lakka tuoksuu vieläkii vähän kun tuo sormet lähelle nenää.

Lakat:
Sally Hansen-Black Out 2 kerrosta
Flormar-U25 sininen töpöttely
MIYO-Lilac violetti töpöttely
Depend-223 leimaukset
Cesars-pikakuivattaja

Miun alkukuusta tilaamat lakat ei oo vieläkään tullu :( Viimeeks, kun tilasin samasta paikasta niillä kesti 8 päivää tulla Suomeen. Okei, 8 päivää on toisaalta aika huikeen nopeesti ja joulukuussa on aina postissa ruuhkaa + paljon pyhäpäiviä. Silti pelottaa, että ei kai vaan ne oo hävinny johonki?! :( Kivasti tulee tulleja maksettavaks jos se paketti ei oo vielä saapunu ees Suomeen...
No toivottavasti ne pian tulis.

4 kommenttia:

  1. Marraskuussa Nailsuppliesilta tilaamani paketti tuli tyyliin 8 päivässä.
    9.12. samasta paikasta tilaamani paketti ei ole löytänyt kotiin yli 3 viikossa.
    Kuulin huhua, että se ois nyt jostain syystä yleinen ilmiö.
    *tullimaksuja ootellessa*

    VastaaPoista
  2. Lila Lakka: Joo taitavat tahallaan niitä jemmatta jossain, mur! Se paketti meni kyllä vahingossa vähän yli edellisistäki tullirajoista *kröhm*, hups? :D

    VastaaPoista
  3. Mistä oot tilannu ton bundle monster laatan?

    VastaaPoista
  4. Irtak: Amazonista tilasin joskus aikoja sitten 21 laatan paketin, jossa oli tämä laatta mukana. Myynnissä on myös vuoden 2012 pakettia, mutta tää laatta on vanhemmassa.

    VastaaPoista