8.6.2012

Vino vino mani

Mie en osaa tänään taas oikeen höpöttää mitään. Jännä kun töitä on nyt vaan kerran viikossa ja se yks 5 tunnin työpäivä vie ihmisestä kaikki mehut, väsyttää! :D
Tässä kuvat kynsistä:

 
Koristeena pinkkejä helmenpuolikkaita (ne näytti paljon pinkimmiltä hyrrässä :/) ja peukuissa fimo-perhoset. Tykkään näistä. Yksinkertaset, mutta kivat :) Vähän erilainen tapa käyttää crackle lakkaa.

Varpaat piti sitten lakata sormiin sopiviks :D Ja tietenkin laiskana vaan edellisten lakkojen päälle.


Ja lakat joita käytin:


Golden Rose-79 3 kerrosta
Depend-054
Depend-255
Models Own-Shmash Up Silver
inm-Out the Door

Tässä sitten ne eiliset kynsiin liittyvät ostokset:


Kyllä lisää kynsilakkoja :D
Cubuksessä oli osa Dependeistä 1e/kpl ja mukaan lähti sävyt: 206, 301,260. Wet n Wildin lakka on nimeltään Teal of Fortune ja miun oli ihan pakko saada se kun Sonne jako facebook sivuillaan tän linkin. Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Nyt voin myös rauhassa käyttää Essencen Choose Me:n loppuun, kun sille on seuraaja! :) (nää on tosin vähän erinäköset pullossa, vertailua tulossa!)

Blogi hiljenee jälleen viikonlopuks. En oo lähdössä mihinkään vaan miun aika vaan menee pelaamiseen. Guild Wars 2 toinen beta viikonloppu alkaa vihdoin tänään! Jeeee! Luvassa siis valvomista, koneella istumista ja hyvien tyyppien kanssa pelaamista koko viikonloppu! :)

Oho, tuli sitä tekstiä kuitenki näinki paljon. Palaillaan maanantaina ja erittäin hyvää viikonloppua kaikille! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti