6.5.2012

Ostoksia ja keltaiset kynnet

Nyt olis istten luvassa sen Trans Designin tlauksen esittely + muutama muu ostos :)
Me tosiaan tehtiin kaverin kanssa kimppatilaus, joten sen takia vaan neljä lakkaa. Kovasti yritän itteeni vakuutta, että ne kyllä riittää vähäksi aikaa ;)


Pitihän miunkii saada Color Clubin Take the Wing-collectionista lakkoja. Kuvassa vasemmalta oikeelle: Daisy Does It, Fly With Me ja Metamorphosis. Ihania! Neljäs lakka on China Glazen Fairy Dust joka on jo pidempään ollut miun "pakko saada"-listalla :)

Mietin kyllä pienen ikuisuuden haluanko tuon Fairy Dustin vai otanko vielä yhden Color Clubin lisää tuosta samasta kokoelmasta. Sitten kun päädyin Fairy Dustiin niin piti miettiä vielä toinen pieni ikuisuus otanko tuon keltaisen lakan vai oranssin Sparkle and Soarin. Vaikeita päätöksiä :D


Mainitsinkin jo jossain postauksessa, että kävin taas hamstraamassa lisää Flormareita. No tässä ne on, eli U25 ja U01. Vasta samana iltana kun olin jo sängyssä menossa nukkumaan tajusin, että miehän ostin vähän aikaa sitten China Glazen Frostyn ja se on samanlainen kuin tuo valkoinen U01! Aamulla sitten kauhuissaan vertaaman niitä, mutta onneksi tää Flormar on ainakin pullossa selvästi kultasempi ja Frosty hopeisempi :D



Sitten vielä yksi eBay ostos. Eksyin kerran sinne koru puolelle katselemaan ja mitkä valikoimat kaikkea ihanaa siellä on(ja hinnat on tosi halvat)! Varovaisesti tilasin ensin vain yhen korun. Katsotaan miten se kestää ja sitten voi ajatella ostavansa lisää. Mie tykkään jostain syystä kaikenlaisista riikinkukko jutuista :)



Piti tietenkin heti päästä kokeilemaan uusia lakkoja ja kynsille pääsi Color Clubin Daisy Does It. Päätin leimailla sen päälle punaisella käyttäen samanlaista tekniikkaa, kuin Suvi. Koristeeksi vielä punaiset strassit joka kynteen. Kivat ja värikkäät!
Leimaukset on Konadin punaisella lakalla ja Bundle Monsterin BM16-laatasta. Siinä meni muuten miun viimoset tippi-tarrat ja tarkotuksena oli tehdä seuraavaks ranskalainen manikyyri. No täytyy tehdä jollain muulla tavalla.

Lakat joita käytin:
Models Own-Lemon Merinque 1 kerros
Color Clubi-Daisy Does It 3 kerrosta
Konad-punainen leimauslakka
Inm-Out the Door (oli kiire :)

Tulipas pitkä postaus, toivottavasti jaksoitte lukea :)

3 kommenttia:

  1. Itsekin tilasin jo jonkin aikaa sitten ulkomailta lakkoja, mutta Head2ToeBeauty:stä :) Sieltä tilasin ihan koko rahan edestä eli yhdeksän lakaa ja mukana oli tuo kuuluisa Fairy Dust :) Monikäyttöinen lakka, kun kuivuu nopeasti ja käy kaiken kanssa.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat vaikka keltainen ei ole mun väri. Tykkään.

    http://lakkaaddikti.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Mimosa: Totta on erittäin monikäyttöinen

    Marja: Kiitos! :)

    VastaaPoista