16.2.2012

Geelien huolto

Miulla lähti tiistaina oikean käden etusormesta koko geeli irti ja muutkin kynnet oli vähän kasvaneet ja ilmoittuneet, joten päätin samantien eilen huoltaa kaikki kynnet. Myös nimettömässä oli geeli niin huonosti kiinni, että se lähti viilatessa irti. Laitoin muoteilla molempiin sormiin lisää pituutta ja muotoa, koska omat kynnet ei oo vielä tarpeeks pitkät.

Päätin myös koristella geeliä. Kokeilin käykö miun eBaysta ostetut irtoglitterit geelin kanssa ja sekotin eri astioihin punaista ja mustaa glitteriä geelin sekaan. Idea toimi hyvin :)


Lopputulos tosin on vähän hölmö. Note to self: ensi kerralla enemmän glitteriä ;D
Laitoin vaan ohuesti ensin punasta glittergeeliä kynnelle -> uuniin 2min ja sitten mustaa -> uuniin 2min ja vielä pelkkää kirkasta geeliä normaalisti. Muuten tuli ihan siistit kynnet ja sain tehtyäkin ne vähän nopeammin, mutta noi koristelut näyttää miun mielestä vaan sotkusilta. No tulipahan kokeiltua ja on kiva tietää, että noi glitterit sopii geelin kanssa :)

Huomenna palataan taas haasteen pariin. Miun piti tehdä tässä välissä ystävänpäivä kynnetkin, mutta ne jotenkin vaan jäi. Ehkä ensi vuonna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti